Пърфект лайв зоун ЕООД, София, България

Телефон за контакт: 088 74 13 650

E-mail: perfect.live.zone@gmail.com

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Моля, прочетете ЧЗВ преди да ни изпратите съобщение.

Какви са куриерските разходи за доставка на стоки закупени от нашият онлайн магазин?

Всички доставки на суми над 50лв са за сметка на фирма ПЪРФЕКТ ЛАЙВ ЗОУН ЕООД. Ако вашата поръчка е по-малка от горепосочената сума, доставката е за сметка на клиента. Работим с куриерска фирма Еконт и може да ползвате нашите отстъпки, като пратките няма да надвишат сумата от 7лв.

Какви варианти за плащане има възможност в онлайн магазинът на IRON INSIDE

Доставките направени през нашият онлайн магазин, се изпълняват само и единствено с наложен платеж.

Време за доставка?

Куриерите се ангажират в срок от 1 до 3 работни дни, вашата пратка да е на посоченият адрес. При възникнали забавяния, ние сме длъжни да се свържем с Вас и да ви предупредим за причините поради, които се е забавила вашата пратка!

Сигурна ли е достаквата на поръчаните продукти от нашият онлайн магазин? Is my data protected?

Да, ние гарантираме, че няма да получите проблемни продукти и ако има такива по време на придвижването, те ще бъдат заменени с нови за наша сметка. Относно съдържанието на пратката, отново гарантираме, че тя няма да бъде отваряна и ще бъде получена лично на адреса, който сте посочили.

Какво се случва след поръчването?

В рамките на 2 работни дни нашите колеги ще се свържат с вас за потвърждение на заявката и ако Вие се съгласите да бъде изпратена, тя ще бъде обработена в рамките на деня. Когато се свържем с Вас, ще получите допълнителна информация за сроковете и обработването!

Ще получа ли касова бележка или фактура за поръчката?

Куриерска фирма Еконт е единствената, която доставяйки нашите пратки. Бележките, които издават са със стойност на касови бележки! ЕКОНТ има алтернативно решение за плащане от разстояние. Освобождава онлайн търговците от задължението да издавате касова бележка за продажбата. Това е признат от закона начин за плащане при дистанционна продажба включено в Наредба 18 на НАП.

Изпратете ни E-mail