Мачът на Джошуа срещу Пулев на 30 Май или на 6 Юни

Мачът на Джошуа срещу Пулев на 30 Май или на 6 Юни - потвърдено от уважаваният спортен журналист Майк Копингер. Ще се излъчи в платформата DAZN.

Мачът на Джошуа срещу Пулев на 30 Май или на 6 Юни – потвърдено от уважаваният спортен журналист Майк Копингер. Шампионът в тежка категория на Международната Боксова Федерация (IBF) Антани Джошуа ще се изправи срещу Пулев на една от двете дати. Дългочаканата битка между двамата боксьори, ще бъде основно събите на гала вечер, която ще се излъчи в платформата DAZN.

Според появилата се информация между щабовета за мачът на Джошуа срещу Пулев на 30 Май или 6 Юни не е официална

Те разполагат до 14-ти Февруари да решът датата в която ще се реши съдбата на титлата на IBF. Двамата боксьори, чрез свои представители поискаха второ отлагане на датите и те получиха нови 14 дни. Ако те не се разберат за условията, IBF ще направи таен търг с наддаване. При това положение, който от двата лагера даде по-добра оферта той ще стане организатор на събитието.

Ако Джошуа се откаже да се бокира с Българина, то той ще трябва да го оваканти и тогава срещу Кубрат ще се качи следващият претендент в ранглистата на федерацията.

Още спортни новини за бойните спортове, може да намерите тук…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *