Даниел Илиев замина на лагер в Холандия.

Един от най-добрите български кикбоксьори Даниел Илиев замина на подготвителен лагер в Холандия. Там ще се готви в школата на Майк Пасание...

Един от най-добрите български кикбоксьори Даниел Илиев замина на подготвителен лагер в Холандия.
Така за втори път от началото на годината той ще се подготвя в чужбина. Вече проведе двуседмичен лагер в родината на муай тай – Тайланд.

Сега носителят на шампионския пояс на Kickboxing Grand Prix (KGP) в категория до 82,5 кг – стил К1, ще тренира в школата на един от най-добрите треньори по кикбокс Майк Пасание. Родният боец вече пристигна в Амстердам и започна занимания в залата „Mike‘s Gym“ с Ренад Мехмедов. Той отговаря за българските бойци, подготвящи се в академията.

След изключително успешната 2019 г сега Даниел Илиев замина на подготвителен лагер в Холандия. Aмбициран e да постигне нови още по големи успехи, като все още не е ясно кое ще бъде следващото му предизвикателство. През миналата година той записа пет победи в петте си мача. Успя да направи две успешни защити на европейската си титла за професионалисти.

В последния си двубой през декември, който B1B Екшън ТВ излъчи на живо Даниел Илиев взе така дългочаканият реванш срещу Деян Топалски с технически нокаут в четвъртия рунд.

Още новини за бойните спортове, може да намерите тук…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *