Джошуа се надява Кобрата да е във форма за мача

Джошуа се надява Кобрата да е във форма за мача

Джошуа се надява Кобрата да е във добра форма за мача, който беше определен за 12-ти Декември тази година. Това обяви Световният шампион в тежка категория на три от четирите федерации, след като беше обявена новата дата за сблъсъка. Двамата ще оспорват титлата на „кралската“ дивизия в Лондон.

“Еди Хърн обича да подгрява битките, получава му се много добре с изказванията. Аз съм смирен и здраво стъпил на земята, моята работа е да се подготвя възможно най-добре. Вътрешното ми усещане на боец е, че ще го смажа, но това е било винаги. Ако изключим това, се надявам Пулев да тренира възможно най-добре и да се подготви, защото само така можем да предложим хубав сблъсък”, каза Джошуа пред Sky Sports.

От своя страна Българинът съобщи, че се чувства много по-подготвен и по-опитен да се бие за Световната титла в сравнение с преди шест години. Тогава Кубрат Пулев предизвика Кличко и загуби първата си битка в професионалния бокс.

Преди известно време Пулев обяви, че уважава повече Джошуа от Кличко, защото украинецът е използвал прекалено подмолни и мръсни номера в преговорите.

На въпрос на Sportal.bg за силните и слабите страни на Антъни, Пулев призна силния удар на британския шампион и шеговито добави, че Джошуа има по-хубав тен от него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *