Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа

Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. "Гарантирам това!" Това беше коментарът на адвокатът на Кобрата от “Епик Спортс” Джон УъртКубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. "Гарантирам това!" Това беше коментарът на адвокатът на Кобрата от “Епик Спортс” Джон Уърт

Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. „Гарантирам това!“ Това беше коментарът на адвокатът на Кобрата от “Епик Спортс” Джон Уърт, който коментира предстоящата битка за световните титли на IBF, WBA, WBO и IBO. Дойде моментът в който Кубрат ще срещне настоящия шампион на 12 декември в “О2 Арена” в Лондон. До момента няма никаква информация, дали ще се допусне публика на събитието, но според американския юрист това няма никакво значение.

“С фенове или без, ние ще отидем в задния двор на Ей Джей, за да вземем титлите. На 12 декември няма да има никакви извинения или отлагания. Гарантирам, че това ще бъде епична битка, която Кубрат със сигурност ще спечели”, изригна Уърт.

От световно известната медия, която ще излъчва срещата отвъд Океана – DAZN, допълниха: “Двубоят между Ей Джей и Пулев ще окаже сериозно влияние върху целия кръгозор на бокса в тежка категория. Това ще бъде наистина много сериозен сблъсък, който ще е напълно достоен завършек на годината.”

Не остава много до чаканият двубой. Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. Нека пожелаем на нашето момче успех и една перфектна подготовка след която да покаже на какво е способен. Успех Кобра!

Още новини за бойните спортове, може да намерите тук…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *