Даниел Илиев с победа над Дамян Остюп

Даниел Илиев с победа над Дамян Остюп в така дългоочакваната среща от серията на EFM Show, менижирана от компанията New Gen Management
аниел Илиев с победа над Дамян Остюп 

Даниел Илиев с победа над Дамян Остюп в така дългоочакваната среща от серията на Efm Show, представлявана от спортната мениджърска компания New Gen Management. Мачът се проведе по правилника на К-1 с ММА ръкавици. Той се изправи срещу Дамян Юстоп в 5-рундова битка от по 2 минути. Тази среща обещаваше да запали октагона и да ескалира шоуто на Efm Show и така и стана. Двамата състезатели както следва Даниел Илиев (5-3-1) – Дамян Остюп (2-3-0)

В първият и вторият рунд и двамата бързо започнаха да играят на размени с комбинации от кикове. Нашето момче бързо навлезе в срещата усети добре дистанцията. Ръстовото му преимущество му помогна да нанесе повече удари и да седи много по-устойчив на арената.

В третият рунд полякът влезе по-агресивно и нанесе една поредица от точни удара в главата на Илиев. Темпото беше невероятно до края на рунда а Одтюп нанесе сериозни удари и направи аркада на българския атлет. Дани бързо се съвзе и отново използва предимството си и задържа полякът на разстояние. Благодарение на добрата тактика и издържливост се върна в мача и отново доминираше.

В последният рунд Илиев задържа високо темпо на игра и след размяна на удари между двамата той отново контролираше мача. Така се стигна и до края на последният рунд където съдиите дадоха своите гласове за нашето момче. Даниел Илиев с победа над Дамяна Остюп.

Ето и какво каза Дани след мача: „Радвам се, че успях да се завърна с победа след такова дълго отсъствие от ринга заради обстановката в цял свт. Промоцията на efm show беше на изключително ниво, противникът ми също. Направихме един здрав бой. Посвещавам тази победа на нашият брат Щерев, който вече не е сред нас живите, но съм сигурен, че ни гледа и се радва! „

Още новини за бойните спортове може да намерите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *